Tussen bos en dorp

Startebos is gesitueerd tussen het gelijknamige bosgebied en de Meijelse dorpskern.

Met verschillende types koopwoningen en vrij te bebouwen kavels. Hier aan de rand van de Peel gaat de groene omgeving bijna naadloos over in het dorp. Van de uitlopers van het Startebos en het Simonshoekse Bos, tot de bomen en plantsoenen in de buurt. Wonen in harmonie. Met de natuur, en met jezelf.

Een nieuwe fase in Startebos Meijel

Nóg meer ruimte voor jouw woondromen

Met de reeds (grotendeels) gerealiseerde fases 1 en 2 is Startebos nu al een zeer geliefde buurt bij kopers uit Meijel, maar ook elders uit Limburg en Noord-Brabant.

Aangetrokken door de ruimte, de ongerepte natuur in de omgeving en het gemoedelijke dorpsleven. Met fase 3 ontstaat hier nog meer ruimte om jouw woondromen te realiseren. Met verschillende types koopwoningen en vrij te bebouwen kavels. Wonen in harmonie. Met de natuur, en met jezelf.

Verkaveling Startebos

Overzicht woningen

Bekijk de woningen en bouwkavels op de verkaveling van de laatste fase van Startebos.

Van de vorige fase is ook nog één woning te koop:

Verkaveling Startebos Meijel

Wonen aan de bosrand

De wijk Startebos ligt aan de rand van het oude bosgebied Startebos en het Simonshoekse bos.

Vanuit je achtertuin loop je zo de natuur in. Helemaal avontuurlijk wordt het een eindje verderop, in Nationaal Park de Grote Peel. Of wandel eens door de beschermde draslanden van hoogveengebied de Mariapeel ten noorden van Startebos. En wat dacht je van een fietstocht langs de oevers van het Kanaal van Deurne en de Helenavaart met hun bijzondere flora en fauna? In de omgeving van Startebos raak je niet uitgekeken.

#