Wonen op jouw manier

Type Berk

In deze twee-onder-een-kap-woningen heb je alle vrijheid om te wonen op jouw manier. Met lekker veel ruimte en volop daglicht dankzij de hoge ramen vanaf de vloer aan de voorzijde.

Daar ligt de keuken met uitzicht op het groen en een open verbinding met de woonkamer aan de tuinzijde. Boven vind je drie slaapkamers, een comfortabele badkamer met inloopdouche en de vaste trap naar de open zolder. Aan opbergruimte zul je geen gebrek hebben, met een binnenberging en de grote buitenberging met garagepoort. Mocht dit niet voldoende zijn dan bied deze woning ook vele uitbreidingsmogelijkheden.


Nieuwbouwwoningen Meijel

Duurzaam wonen met nauwelijks energiekosten

Deze twee-onder-een-kap-woningen worden gebouwd volgens het duurzame PlusWonen-concept. Dat betekent een korte bouwtijd en een laag energieverbruik. De woningen zijn extra goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Daardoor heb je weinig kosten voor verwarming en geniet je van een aangenaam binnenklimaat. Bovendien draag je als eigenaar van een PlusWonen-woning bij aan het beperken van de CO2-uitstoot.

“De woningen zijn extra goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen„

Nieuwbouwwoningen Meijel
Brochure downloaden

Kenmerken

Prijzen € 285.750
Status In aanbouw
Aantal 5 woningen
Kavel nr. Kavels 11 t/m 15
Makelaar

Bouten Makelaardij
Ruijsstraat 4
5981 CM Panningen
T 077 - 30 82 232

Casa Nostra
Wilhelminaplein 27a
5711 EL Someren
T 0493 - 49 23 97

Dwars Makelaars
Emmasingel 5
6001 BA Weert
T 0495 - 53 75 99